Počela kruzer sezona u Šibeniku

Bez autora
Apr 19 2012

Uplovljavanjem 198 metra dugog broda za kružna putovanja »Seabourn« koji plovi pod zastavom Bahama, u Šibeniku je započela kruzer sezona. Do kraja listopada u Šibenik će uploviti ukupno 50 manjih i dužih kruzera što je nastavak trenda pada broja plovećih hotela koji uplovljavaju u Krešimirov grad. Još prije tri godine uz šibensku obalu vezivalo se oko 110 kruzera da bi se potom bilježio silazni trend koji je ove godine još drastičniji nego lani. Od 50 kruzera koji će ove godine u Šibenik dovesti goste sa svih strana svijeta, čak se osam dolazaka odnosi na mali kruze La Belle de la Adriatique, dug stotinu metara koji je Šibeniku vjeran godinama i to u vrijeme pred i posezone. Kruzer Seabourn nije se privezao uz šibensku obalu već uz obalu susjedne Martinske odakle se putnici do grada prevoze mini plovilima.

Počela kruzer sezona u ŠibenikuUplovljavanjem 198 metra dugog broda za kružna putovanja »Seabourn« koji plovi pod zastavom Bahama, u Šibeniku je započela kruzer sezona.

Do kraja listopada u Šibenik će uploviti ukupno 50 manjih i dužih kruzera što je nastavak trenda pada broja plovećih hotela koji uplovljavaju u Krešimirov grad. Još prije tri godine uz šibensku obalu vezivalo se oko 110 kruzera da bi se potom bilježio silazni trend koji je ove godine još drastičniji nego lani.

Od 50 kruzera koji će ove godine u Šibenik dovesti goste sa svih strana svijeta, čak se osam dolazaka odnosi na mali kruze La Belle de la Adriatique, dug stotinu metara koji je Šibeniku vjeran godinama i to u vrijeme pred i posezone.

Kruzer Seabourn nije se privezao uz šibensku obalu već uz obalu susjedne Martinske odakle se putnici do grada prevoze mini plovilima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik